Preventie glas voor horeca

Je bent horecaondernemer en de zaak waar je zoveel tijd en energie in gestoken hebt, moest van het één op het andere moment verplicht dicht. Natuurlijk ga je niet bij de pakken neerzitten, je doet wat mogelijk is, jou horeca onderneming draaiende te houden. Maar je kijkt toch vooral uit naar het moment dat de zaak weer ‘gewoon’ binnen de regels van de 1,5 meter economie open mag.

Op 1 juni was het eindelijk weer zover. De deuren en de terrassen mochten weer open.

Hoe wrang is het dan te lezen dat veel horecaondernemers in de eerste week de deuren alweer sloten. Omdat de regels nu eenmaal minder ruimte laten voor klandizie. Omdat je verantwoordelijk bent voor het handhaven van de 1,5 meter maar niet continu mensen kan of wil aanspreken als ze zich niet aan de regels houden.

Stel dat je met een simpele oplossing jouw zaak weer rendabel zou kunnen openen. Waarbij je op een verantwoorde manier meer klanten binnen kunt laten dan je op basis van aantal vierkante meters zou verwachten, waarbij de routering en indeling alles intuïtief in goede banen leidt. Zonder dat je de hele tijd alert moet zijn of iedereen zich aan de regels houdt. Laten we eerlijk zijn: dit is een aanlokkelijk perspectief

Voor deze ondernemers, en voor vele andere situaties, hebben we een fantastische oplossing: Eenvoudig verplaatsbare glazen preventieschermen, die zowel jouw medewerkers, jouw klanten of cliënten en natuurlijk jezelf beschermen. Zeker zo belangrijk: preventieschermen beschermen dus ook jouw omzet.

Naar onze producten