Preventie glas voor het onderwijs

Opeens was daar het bericht dat de scholen haar deuren moesten sluiten ter bestrijding van het coronavirus. Maar inmiddels gaan de scholieren in het voortgezet (speciaal) onderwijs vanaf 2 juni weer mondjesmaat naar school op basis van de anderhalvemeter-regel. Daarentegen was 8 juni de datum dat het reguliere onderwijs weer volledig open ging.

Omdat je verantwoordelijk bent voor het handhaven van de 1,5 meter, maar niet continu leerlingen kan of wil aanspreken als ze zich niet aan de regels houden, wordt het met eenvoudige aanpassingen een veel werkbaardere situatie.

Stel dat je met een simpele oplossing jouw school weer veilig zou kunnen openen. Waarbij je op een verantwoorde manier meer leerlingen binnen kunt laten dan je op basis van aantal vierkante meters zou verwachten, waarbij de route en indeling alles intuïtief in goede banen leidt. Zonder dat je de hele tijd alert moet zijn of iedereen zich aan de regels houdt. Zeg nou zelf; dat is toch zeer aanlokkelijk?

Voor elke toepassing hebben wij een oplossing gevonden om de regels te kunnen handhaven. Wij hebben een fantastische oplossing voor iedere situatie. Wij hebben eenvoudig verplaatsbare Preventie Glas voor het onderwijs, die zowel jouw medewerkers, als jouw leerlingen en natuurlijk jezelf beschermen.

Naar onze producten